Folic acid

Salam ibu² semua.. Nak tanya, sebelum ni saya amik folic acid, alhamdulillah tak sempat habis lagi dah lekat.. Saya pregnant baru 7w.. Ada org kata pregnant pun kena amik folic acid.. Perlukah saya teruskan makan folic acid ni? Sehingga kandungan brp minggu baru berhenti mkan folic acid?

Folic acid
32 Các câu trả lời

Nak Tanya kalau Saya x boleh makan obimin n iberet boleh ke amik yg tiga serangkai.. said folic ascobic said n furrous fumerate..yg tu leh telan sebab kecik..

5y trước

Saya x pergi jumpa lagi n x buka buku merah lagi sebab baru 6 minggu...tq