Pampers baby

Salam ibu² semua.. boleh share tak pampers apa yg sesuai untuk baby yg jenis lasak masa tidur?? anak sy skrg hari² pampers leaking bila bangun pagi.. Skrg tgh guna Genki Active Pants.. Boleh suggest tak pampers jenis pants yang mampu milik , harga berpatutan.. Harap sudi bantu sy yg tgh betul² buntu dh ni 😂😂 Terima kasihh #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firsttimemom

28 Các câu trả lời

sy try genki juga kerap leaking kemudian tukar kepada Molfix sgt ok.....harga pn xjauh beza plus najis kurang berbau

molfix &drypers pun ok.. slalu sye tukar pmpers mlm jam 11-12... bgn subuh sye tukar dlm pkul 5-6.. ok lg x bocor..

Saya guna genki mmg cepat bocor dan berbau. Sekarang saya pakai Molfix sesuai dgn anak.. tak bocor dan tak berbau

Kalau sy pula dari sulung hingga yg ketiga ni suka sangat guna mamy poko 🥰 Alhamdulillah, x pernah leaking.

saya guna diapex pants..alhamdulillah tak pernah bocor..tp sbelum bagi tdur baby kena tukar pampers dlu..

Anak saya pun sblom ni selalu leaking bila bangun tido..sekarang saya pakai drypers pants baru ok

Kalau nak yg mampu milik, jimat, beli je lah dlm shoppee pampers murah / reject. Okey je kualiti.

Offspring & applecrumby. So far, utk baby i mmg ok tak leaking. Lasak2

Huggies airsoft pants or tape. Dua dua tak pernah bocor kalau anak saya

pampers shee shee. harga murah tapi berkualiti. penyerapan bagus.