Ubat batuk

Salam ibu2, selamat petang saya nak tanya, ubat batuk apa yg sesuai untuk ibu hamil?.saya batuk perik sgt tekak?

17 Các câu trả lời

Sy jumpa doktor n doktor bg ubat yg ssuai dgn ibu mgandung..

kene jmpe doc dlu.. jgn ambik ubt sbarangan

Wslm.. kena g klinik sis, xboleh bli sebarangan..

5y trước

terima kasih☺️

sy mkn anak pnya jer ckit

Sila jumpa doktor ya.

Samaaa. Dh la lagi 2 minggu nak due. Kena batuk dgn selsema. Ya Allah seksa betul. P klinik gov dia bg ubt sesema je. Batuk xboleh. P klinik swasta dia bg ubat batuk herba. Tp tak nmpk kesan pon🤣 Dlm 2hri twrus kena selsema 😩

Chuyên gia

Salam sejahtera puan, untuk makluman anda sememangnya terdapat jenis ubat batuk yang selamat ketika kehamilan, namun begitu sebaiknya puan berjumpa dengan doktor untuk mengetahui punca batuk serta rawatan dan dos yang sesuai dan selamat untuk diambil bagi keselamatan puan dan juga kandungan.