Ubat batuk untuk ibu hamil

Salam mommies. Boleh ke tolong suggest ubat batuk yang selamat untuk ibu hamil?

2 Các câu trả lời

doktor tak bagi telan ubat batuk walaupun ada setengah pharmacist nyatakan ada ubat batuk yg selamat utk pregnant mom telan. setiap kali saya pregnant mesti ada batuk. setiap kali jumpa doktor memang tak akan bagi ubat batuk. siap kena larang lagi jangan pandai² nak beli sendiri. doktor hanya bagi lozeng MAC untuk kemam legakan tekak je. tu pun sekali sehari. saya just minum air lemon kosong suam je alhamdulillah batuk kejap je

kena jumpa doktor kat klinik doktor bagi obat juga