Plasenta previa type 2 tapi major

Salam ibu2, saya nak tanya pengalaman ibu2 yang pernah kena plasenta previa ni.. Saya baru 30 minggu tapi saya bleeding. Sekarang saya kena tahan wad. Saya cuma nak baca pengalaman ibu2 supaya saya tak terlalu down. Thank you.. #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Sy previa type 2, tapi alhamdulillah takpernah bleeding sepanjang bersalin & bersalin secara normal. Banyakkan berehat, jangan angkat benda berat dan buat house chores.