Turun Tanda

Salam ibu2, pagi tadi sy Ada turun Tanda darah + lendir... Nak pergi hosp takut tggu lama, ingat bila dah Ada rasa sakit sikit2 baru nak pergi hosp., Tapi sampai skrg belum Ada Tanda sakit lagi.. Ada x ibu2 pernah alami mcm ni, perlu ke pergi hosp. Terus....

1 Trả lời

Pergi la terus ke hospital. Dlm buku pink tu kn nurse da cop dan explain tanda2 nk bersalin, sakit perut n sakit pinggang, turun darah dan lendir, dan air ketuban pecah. Kalau salah satu tanda tu da ada, better g hospital. Bukan tgg nk sakit sahaja br pergi hospital.

4y trước

Alhamdulillah. Tahniah sis walaupun dah habis pantang. Hihihi. Tu la soalan nie br naik. X de tarikh. Confuse...