Turun Tanda Tapi xsakit

Salam ibu2, pagi tadi sy Ada turun Tanda darah + lendir... Nak pergi hosp takut tggu lama, ingat bila dah Ada rasa sakit sikit2 baru nak pergi hosp., Tapi sampai skrg belum Ada Tanda sakit lagi.. Ada x ibu2 pernah alami mcm ni, perlu ke pergi hosp. Terus.... Konfius

2 Các câu trả lời

saya dulu anak pertama & ke 2 kelyar lendir + datah semggu lepastu baru beranak. tp lebih baik check hspitl utk kepstian yg lebih tepat. #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Waalaikumussalam, seeloknya terus ke hospital bila turun tanda. Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms