Haid keluar sikit sikit

Salam ibu². Maaf bertanya, ada tak cara untuk menghentikan darah haid yg keluar sikit² tapi lama? 😥kalau ada cara untuk hentikan darah haid yg sikit² & lama blh share dgn saya tak 😥#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

boleh pergi ke klinik pakar sakit puan/gi klinik minta surat rujukan ke pakar. haid lama berkemungkinan masalah hormon/ada cyst, PCOS. segera dptkan rawatan utk elak masalah di kemudian hari😊

masalah hormon kot