sukar tidur trimester 3

salam ibu2 dlm ni , sy pertama kali hamil . adakah normal sukar tidur malam tu normal? sy skrg 34 minggu . mcm ada je y x kena kt bdn . ngaji dh . mandi air suam dh . kurangkan tdo siang sudah . minum susu pon sudah . kdg2 sy sedih sbb x dpt lelap risau BP naik sbb sy mmg mkn ubat drh tinggi dh skrg . kalau x bole tdo, ibu2 bt apa je? amalkan apa? terima kasih menjawab ..

8 Các câu trả lời

normal tu susah tidur malam time trimester ke 3..semua mommies pregnant memang macam tu. Tak yah risau 😉