Nasi & Tidur

Assalamualikum mommies sekalian😉 Alhamdulillah sy dh 17W2D (2nd trimester), anak 1st. Masuk trimester ni, sy asyik tdo je. Pkl 8 am tdo bangun pkl 12 ke 1 pm. Lps solat zuhur tdo lg smpai pkl 5 pm lg. Bangun tdo terus cari mknn. TRIMESTER NIE SY X BOLEH MKN NASI!!!😫SBB MESTI AKAN MUNTAHHH JE🤮 Ada yg sama mcm sy ke? Sebelum pregnant dulu sy boleh kerja kilang sampai 12 jam tp time pregnant ni sy x kerja dh sbb x larat sgt bdn. Husband suruh rehat je kt rumah. Kdg rs kesian kt suami sbb kdg sy msk kdg x sempat. Alhamdulillah suami x mrh, x merajuk tp akan msk sendiri utk sy & suami mkn. Normal ke kalo kita sorg yg rajin buat kerja rumah tiba2 jd pemalas time pregnant? 😣 Ada mommies yg sama mcm situasi sy tak? 😥

1 Trả lời

Sy jugak kuat time time cuti. kalau kerja ofis. rehat tu masa tu tido sy. kdg2 duduk dkt meja pon bole lelap. sy pon xmasak xbole bau ayam daging mentah. suami ikut mood dia. rjin dia masak. xrjin dia pn bungkus balik rumah.. ok jee. simple xyah nk serabut3 hehe