Tidak tahu beza

Salam ibu² , cuma nak tanya normalkah anak umur 2 tahun 5 bulan belum tahu bezakan benda terbalik atau tidak? Anak sy selalu tengok kartun dlm hp dgn cara terbalik ..kdg2 dia main game budak tu pun dia main terbalik. . harap ibu² yg sudah berpengalaman boleh bgtau .

4 Các câu trả lời

Sorry takde pengalaman sebab setakat ni anak saya 2thn 4bln kalau video terbalik dia pusingkan sendiri handphone bagi betul semula 😅😅 saya rasa takde pape tu kot. Maybe anak puan taktahu lagi rupa kartun tu sebenarnya macam mana.

Just betulkan je utk dia. Anak buah saya mcmni la peel dia. Kami betulkan je utm dia bagi tak pening. lama2 okay pandai da. Skg 4 tahun normal and lincah je

2 tahun ptt dah boleh fikir kalau benda tu tak betul. Sis masih ada checkup kk? Kalau ada boleh tanyakan pada nurse atau dr.

betulkan fon yg terbalik tu..