Tak boleh terbalik

Hi Nak tanya normal ke baby Saya dah 6 Bulan 20 Hari tapi x reti terbalik Bila kita terbalikan Dia nangis #firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

rasanya normal tp klu blh biar dia buat sndri..klu dia nangis baru parents guide...smpai dia blh buat sndri

2mo trước

Masa Dia 5 Bulan Dia boleh buat sendiri tapi masuk 6 Dia x pandai x thn nangis masa kita terbalikan

sama umur anak sy..tkpe wak biar je dia tbalik sendiri..awak jaga jer dari tepi..