COVID test .. Cuba ibu2 lihat . Positive atau Nagetive?

Salam ibu2, Cuba tengok test ni double line atau single line? Saya pregnant 19w, nervous sangat bila tengok bercampur risau. Pukul 11 nanti baru nak test balik COVID test ni. Pada asalnya cuma sakit2 pinggang ja jaga baby demam -ve (3y) . Husb +ve. Ngam dorg dah sihat saya pula tiba2 selsema dengan batuk tak henti. Buat test tadi. Keluar ni. Risau pula rasanya. Demam tak Ada. Apa patut buat? Kuarantin sendiri atau kena pergi klinik? Pestime kena ni kalau betul double line.

COVID test .. Cuba ibu2 lihat . Positive atau Nagetive?
2 Các câu trả lời

Kalau mcm tu positive.. mcm sy tgh quarantine hari ke 3 kat rmh.. update kat MySejahtera result then nnti dia akan tanya soalan utk kategori kn tahap.. kalau mcm sy tahap 2 dia suruh quarantine kat rmh je.. sy pon skrg bru 11w pregnant

Macam positive ni. Mungkin boleh call kkm atau pergi ke covid assessment centre untuk confirmkan tindakan lanjut sebab puan golongan berisiko. Mungkin mereka akan pantau lebih lanjut. Take care ya ❤️