Scan pregnancy

Salam ibu2. Ada x yg ada pengalaman mcm sy. Scan masa 6w ada nampak 2 dot diklinik swasta. Lpas tu repeat scan masa bukak buku pink kt kk 9w tiba2 kantung kosong. Skrg ni sy xde lg smpton kuguran. Boleh tak ibu2 bg kata semangat dkt sy 🥹

2 Các câu trả lời

tak ape dear slagi tak ada bleeding in sha allah baik2 je...sy sarankan 10 minggu atau 11 scan swasta ..,insh' allah ada ..,masa nie baby dah ada jntung dah jadi janin ..smoga yg baik2 je untk awak😍

Selang seminggu dua pgi scan kt klinik swasta. Sbb scan kk yg lama punya jd mmg blurrr je kdg x nmpk lgpun 9w mmg janin kecilll sgt lg, and then bwk gmbr dr klinik swasta tu tunjuk kt kk 🫶🏻