Kk scan week brp

Week ke brp ya kk akan scan utk 1st trimester? Sy baru nk buka buku pink . Skrg 8 week. Mase scan 6 week kt swasta nampak kantung je.

12 Các câu trả lời

Tengok individu. Saya week 4, scan di swasta, dh nmpk kantung . Swasta minta Buku pink cepat sbb sy berisiko hamil. Call KK, KK minta saya dtg keesokannya, esok tu juga cek up, ambil darah test itu ini, scan, scan KK pun nampak jantung n tairly tumbesarannya dgn scan swasta. Week 8 dtg KK lg minum air gula. 😁GDM! Week 10 scan lagi.

5mo trước

okay sis, semoga dipermudahkan ya urusan. jaga diri dan baby 🥰,

paling lewat bukak buku sebelum 12weeks. sis call kk berdekatan area sis ckp nk bukak buku, nnt nurse bg appointment. masa 1st appointment tu nnt akan jumpa doctor n scan jugak.

Saya baru buka buka tadi di kk. 7w 6d.. Doc scan juga tapi x nampak lagi fetal. Doc suruh dtg lagi 2 weeks atau scan luar. Tapi next appt kk bagi lagi sebulan.

5mo trước

Aah.. Sepatutnya macam tu. Tapi saya buat kat klinik private kut. Sebab susah nak cuti.

atas orang jgk.. sy dulu tahu preg masa 9w terus call kk dapat appointment buka buku pink masa 11w terus kena scan tiap minggu sbb nk tetapkan duedate

Kk x scan, sy scan swasta je. Tunggu kk 36w nnti dorang nk scan haha.. sbb so far checkup xde masalah. Klu awk ada masalah bru kk scan

mcm sy kk buka buku Pink 10 week tu pun dh appointments skli ada gmbr tvs nmpk heart beat bby dgn jnin dlm kntung

kalau buka buku pon rasa nya xscan lagi dear. kalau nk scan nampak baby boleh scan luar dulu

Sy buka buku pink 10weeks then 2nd appointment dgn dr kk 11weeks.. skli scan masa tu…

sy buat buku 9w5d.. hari yg sama scan.. mgkin lain kk lain kot caranya..

1st day buka buku da scan.. tyme tu sye da 12 weeks..