Scan girl tapi harap boy

Salam ibu2 .. ada tak yang pernah scan girl tp dpt boy? 2 hari lepas ada pergi buat detail scan dkt hsb, doktor kata girl. Tp saya berharap keluar boy. Sebab yg sulung dh girl. Ngandung Kali ni nk Cuba dpt baby boy pula.. hehe.. tapi kalau girl pun , Alhamdulillah jnji ank sihat .

4 Các câu trả lời

masa detail scan dr tanya nk baby boy ke girl .. saya kata boy 😂 last2 tgk girl .. tapi dr kata tkpe nnti double confirm balik (maybe dia nk sejukkan hati haha) tapi saya ok jeh dpt girl .. sbb dh study sblom g scan bentuk2 gender ... tapi kita tktau la kuasa Allah 😂 mungkin keluar nnti sebaliknya

5mo trước

hihi betul.. masa scan hri tu saya xbpe jelas tgk nya, tp dktor kata girl.. dktor x fkus sgt bhgian gender.. dia fkus yg penting2 saje.. igt nk repeat gender scan dkt swasta pula. tp still nk boy.. hihi 😁

awk dh week berapa? sy pon mengharapkan boy. tp baby kepit je. huhuhu.mostly pengalman org ckp klau selalu kepit ni baby girl. tp klau girl pon sy ok. tp tu lh dia mcm mengidam pulak nk baby boy 😂😂

5mo trước

haah saya buat detail scan dkt h. sg buloh. nk dkt 2 jam juga dktor wt detail scan tu. saya wt kat swasta mse 1st pregnant plg lama pun sejam je. saya dm on insulin dgn makan ubat.

klu dktr yg tgk tu kata girl. probability tu tinggi tmbh dh detail scan pun so tak apa lah. gender apa pun yg lahir nanti, tetap ank kita. lain la awk cuma scan biasa, tu lain cerita

5mo trước

xpe..Allah knows everything. inshaAllah ada la hikmah tu.

saya ni dh 3 girl sis, mengandung yg ke4 ni mgharapkn boy.. scan bru² ni doc kata girl jugak 🤭 xpela, trima je rezeki Allah bgi

5mo trước

Aduhh, rasa mcm nk pencen dh 🤭