Scan girl tapi harap boy

Salam ibu2 .. ada tak yang pernah scan girl tp dpt boy? 2 hari lepas ada pergi buat detail scan dkt hsb, doktor kata girl. Tp saya berharap keluar boy. Sebab yg sulung dh girl. Ngandung Kali ni nk Cuba dpt baby boy pula.. hehe.. tapi kalau girl pun , Alhamdulillah jnji ank sihat .

4 Các câu trả lời

klu dktr yg tgk tu kata girl. probability tu tinggi tmbh dh detail scan pun so tak apa lah. gender apa pun yg lahir nanti, tetap ank kita. lain la awk cuma scan biasa, tu lain cerita

5mo trước

xpe..Allah knows everything. inshaAllah ada la hikmah tu.