Scan gender

Salam mommies. Nak tanya ada tak yg pernah scan jantina baby nampak girl tapi keluar boy? Saya dah scan tiga kali. 1 government, 2 swasta (details scan & 5d scan) semua cakap girl. Tapi instict saya rasa baby boy. Sebab pregnancy kali ni memang tk sama dgn anak sulung. Ke ini cuma perasaan saya je sbb saya nak anak boy (yg sulung girl). Tak kisah pun sebenarnya girl atau boy yg penting sihat. Cuma nak tanya pengalaman mommies ada tak yg macam saya?

1 Trả lời

klu dh detail scan nmpk girl, possibility girl tu tinggi. mcm sy pun instinct mcm girl sbb nk bg sulung kwn (yg sulung pun girl). tapi bila 3x scan semua nmpk lain dari yg kakak...so sy terima dgn hati terbuka..dpt sepasang pun dh syukur.