Keguguran.

Salam ibu" yg brpengalaman. Nak tnye Ini keguguran ke? Saya makan pil perancang 28 hry bila pil habis sepatutnya period tapi dekat pad keluar darah mcm ni. First time kluar macam ni. Yg putih tu mcm kulit bukn lendir mcm kputihan.

Keguguran.
5 Các câu trả lời

Bukan. Tisu dinding rahim ni. Faktor makan ubat jugak period keluar macam tu

1y trước

Tak ada apa2. Period biasa je

better g klnik jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

okey. aamiin

sis..macamana..ok x?..

1y trước

buat masa ni okey je sis. cuma risau je sbb tak pernah keluar macam gitu

nnt pergi klinik

1y trước

okay

Bukn kntung

1y trước

boleh saya tahu itu apa ye?