Makan pil noriday tapi keluar lendir darah

Hi assalamualaikum ? Saya nk tanya normalkah kalau makan pil perancang yg 28hri akan keluar darah ? Sebab sy first time ambil perancang yg 28 hari. Sy bersalin czer. Tiada sakit mana2 , tiba2 hri ni ada lendir darah keluar. Pil tiada skip langsung. #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

period tu sis. mcm saya pun 1st time ambik noriday. Dan mmg ada kluar lendir mcmtu. awal2 saya ambik noriday period mmg kluar sikit2 ja. Darah kluar cmpur lendir gitu ja. dah ambik dlm 2-3 keping baru period byk kluar

11mo trước

Oh boleh period juga ya kalau ambil pil perancang 😅 sy tak tahu sgt. Thank you sis.

period kot