takut gugur semula

salam ibu" saya mengandung dalam 5-6wek gtu tapi perut saya kerap mengeras kat tempat kantung tu berada, tidak semua perut mengeras, kemungkinan kantung tu yang mengeras kot, alahan sekarang nih truk betul, dlu gugur sebab ganguan mahluk halus, dlu pun kerap mengeras mcm nih juga, ada ke ibu" dalam nih pernah mengalami hal yang sama mcm saya, saya risau bukan tak nak pergi klinik tapi duit xcukup tolong jgn kecam

4 Các câu trả lời

Hospital kerajaab bukan free ke? Jgn g klinik swasta. Banyakkan solat mintak perlindungan Allah. Itu je yg mampu bantu dab lindungi kita dr benda ghaib ni. Duit ada segunung pun xguna bila mlibatkan benda macam ni tp apapun g je kkia tu ha.

Pasang ayat al quran n letak bahagian perut doa banyak2 smoga xde lagi gangguan halus kaco. Jaga solat mengaji. Sis pergi klinik kerajaan je sis bayar rm1 je. Tak perlu keluar banyak duit. Buat cek secepat mungkin kalo boleh

Mcm mana sis tau keguguran sbb gangguan mahkluk halus? Dan skrg ni pregnant ada bleeding x? Boleh je kalau xnk g klinik.. Pantau sndri lagi2 kalau bleeding tu pegi hosital kerajaan.. Free shj..

5y trước

Kalu xada apa2 mmg doktor xbg ubat.. Kalau mengandung mmg pening2 kepala dgn mcm demam skit..

Hi sis, boleh amalkan makan kurma 3-7biji setiap hari & susu kambing untuk kuatkan rahim. Banyak berehat, jangan terlalu stress dan jgn angkat barang berat. Insha-Allah.

5y trước

aamiin sis