Tanda bersalin

Hello ibu2. Tadi petang perut tiba2 sakit kuat dan mengeras dalam 2 minit gtu. lps dri tu ada pegi membuang beberapa kali & perut still mengeras. Adaka ini tanda2 nak bersalin? Tapi saya baru 32w 5 hari

2 Các câu trả lời

rase nye braxton hicks je tu. sye dh sebulan lebih perut dok mngeras je. kadang sbb bby pusing. mmbuang pun dh 2 minggu dah kerap cirit birit . kpala anak dh sebulan dh ke bawah,nk masuk laluan. tapi xde tanda2 nk brsalin lgi pun. huhuuu... now 36 weeks.

perut mengeras tu dlm 1 jam brapa kali dtg ? ada slh makan ke ?