Perlu ke?

Salam ibu. Nak tanya la kan. Anak sy 8bulan dah. Klu sy buat rules 4 day tu boleh lagi tak? Sbb mase 6bulan tu sy tak buat 4rules day. Sbb skrg ni anak sy sembelit tak tahu punca makanan yg mane yg buat dia sembelit. Air masak pn bnyak minum. #mommybuntu #bantusharing #firstbaby #1stimemom #jangandibully

2 Các câu trả lời

boleh. Seeloknya setiap mknn dia make sure ada sayur hijau. Sbb tiggi fibre. Sayur keras mcm carrot tu fibre kurang. Elakkan buah2 mcm epal sbb boleh induce sembelit.

Boleh je mommies❤️