Nafas baby bunyi grok grok

Salam ibu nak tanya , anak umur sebulan lebih hidung tak berair pun tapi nafas dia kadang bunyi grok grok tu dan bila sembur nasal spray ada hingus keluar tu makna nya selesema ke apa ? Ada tak ibu ibu yang ada pengalaman sama ? Sebab saya dah buntu dah lama sangat anak macam tu dah gi emergency 2kali tapi doktor kata takde pape . #Firstmom#firstmom #pleasehelp #firstbaby

6 Các câu trả lời

sy pkai cf rub balm tasnem lps mndi...tak Lama elok di muntah kahak