my baby

Salam ibu ibu smua,ade tak yg mcm baby sy,umur 2 minggu,bby tak berak dah 4 hari,kencing kentut smua ok,tk kembung tak muntah,normal ke?/sembelit.Pas tu betul ke kalau minum milo akan menyebb kan sembelit pd baby.terimakasih buat yg sudi jawab soalan sy

2 Các câu trả lời

W’salam. Mkcik yg urut sy dulu kata jgn minum air milo sbb panas. Minum air horlicks je sis. Bab berak tu sy tak brpa pasti sbb anak sy hari2 berak. Sorry ye.