Karihome : tak berak 2-3hari ?

Anak fully formula, normal ke dia tak berak 2-3hari tapi kentut and kencing banyak. Baby tak meragam, tak kembung, kalau berak taik smua okay tak keras , wrna najis pun normal. Mummies help me ? Perlu tukar susu ke ? #SeriusTanya #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal. baby susu fm normal sampai 5 hari tak berak. as long as baby tak meragam semua ok so dont worry. baby saya fully fm pun sama. kadang sehari sekali, 2/3 hari sekali, 4 hari sekali, paling lambat 5 hari baru berak. now dah berak hari hari. saya tak tukar susu pun. nurse even doc cakap ok je. selagi najis ok tak keras & tak cirit so just stick dengan susu sekarang.

Baby umur 3bulan