breast feeding

salam ibu ibu semua. saya nak tanya ada tak any tips nak bg anak direct? anak saya dh nipple confius. direct dia minum tp dia minum kejap2 je. kalau botol cepat je dia hisap. saya nak dia direct. anak umur 29hari. mana tahu ada ibu lain yg tahu tips. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sama macam saya..susu bnyak masa mula2 tu..anak pulak nicu..jadi nurse bagi susu pakai picagari..pastu bila dah kluar wad.. duduk rumah dia confius..saya ada gak bagi botol..perah susu..mak saya kata lagi perah lagi la cepat bngkak susu..jadi nya saya bagi direct..kesian jugak tercungap-cungap nak menyusu,susu bnyak..tapi teruskan je .ikut kehendak dia..bngkak susu tu smpai sekarang anak dah nak 2tahun masih lagi bengkak susu..

Air laju tu…tu kejap2.. mcm saya la

2y trước

haa dia hisap lepastu dia lepas mcm nak curi nafas. pastu dia hisap lg and lepas lg. smpai dia bebai nangis tkmau hisap. sb saya susu bnyk.