Minyak kelapa dara

Salam ibu ibu semua, ada tak yang dalam ni amalkan minyak kelapa dara. Boleh tak sharekan pengalaman masing masing, okay ke tak ke. Saya pregnant gdm diet control. So sesuai tak? #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

pengalaman saya pulak amalkan minyak kelapa dara ni dulu sbb hb low. makan ni mmg hb ok cantik. tp lain pula jadinya masa nak bersalin tak buka2 laluan . induce pun lambat buka juga. last2 emergency czer. tapi ada kawan ckp senang bersalin bila makan minyak ni. lain orang lain agaknya.

actually minyak kelapa dara x digalakkan ambik...risiko bleeding and your vagina will be too fragile ... samada mkn ataupon minyak sapu dekat perut atau private part #hanyaberkongsipengalaman

1y trước

Allahuakhbar. Aaa takotnya 😭 lagi bertambah tambah rasa taknak beli tu. Harga pun boleh tahan mahal jugak tu. Huhu btw thanks akak share pengalaman🫶🏼 semoga dimudahkan segala urusan❤️