Sakit punggung 35minggu

Salam ibu hebat semua😍🫶🏻 alhamdulillah sy dh masuk 35minggu.. cuma nak tanya, semalam sy start sakit punggung dah.. sakit belakang tak perlu cakap lagi, sakit sangat2.. kalau sakit punggung tu tandanya apa ya? Sorry sy first mom.. tak tau sangat, minta share pendapat ibu2 semua😊🤲🏻 #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

sakit mcm mna tu sis? bahagian hujung tulang punggung ke? atau sakit senggugut tu? atau sakit mengeras?? kalau terlalu kerap 15min sesekali sakit mcm senggugut gitu atau mengeras, better ke hospital terus.