Sakit punggung 35minggu

Salam ibu hebat semua😍🫶🏻 alhamdulillah sy dh masuk 35minggu.. cuma nak tanya, semalam sy start sakit punggung dah.. sakit belakang tak perlu cakap lagi, sakit sangat2.. kalau sakit punggung tu tandanya apa ya? Sorry sy first mom.. tak tau sangat, minta share pendapat ibu2 semua😊🤲🏻 #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

sakit punggung sblah bahagian je ke atau dua2? klau first mrasa sakit punggung tu sbb bby dh makin mmbsar .. nnti lebih sakit dari tu sis 🤭 sy msa 35w sblah knan je sakit ingt tu yg paling skit sbb first bby ..dh msuk 36w tba2 tulang bhgian vaginal mmg skit sngt2 dduk tak slesa bdri tak slesa sbb kpla bby dh dekat laluan ..punggung pulak kiri knan sakit .. lebih sakit dari 35w ..menyucuk sangat2 mmg tak dpat nak buat krja ..tmbah lagi contraction palsu asyik dtg (rasa senggugut) cuma msih bleh tahan ..kalau rasa tersangat sngat sakit dari senggugut tu kira bleh prgi hosptl dh utk check bukaan ataupun lbih baik tggu tanda bslin skli mcm kluar lendir ke apa .. skrg sya dh 37w

sakit mcm mna tu sis? bahagian hujung tulang punggung ke? atau sakit senggugut tu? atau sakit mengeras?? kalau terlalu kerap 15min sesekali sakit mcm senggugut gitu atau mengeras, better ke hospital terus.