Keputihan

salam.. i dh 29weeks.. selepas 5 buang air kecil, msti ade keputihan@cairan lelehan mengalir mcm cair telur tiga suku.. normal ke? mcm mne cra nk kurngkan kputihan.. x selesa jgk kita kne tukar panties kalau basah elak infection ...lgi satu 1, i jrng nk pkai pantyliner.. sbb org kta, lgi bnyk kalo pkai.. so let them free.. ape nsihat mommy2 sekalian? #1st preggy

1 Trả lời

dh betul la tu ape y sis buat..sbb discharge mse pregnancy tu normal..sbb tu kena jga kebersihan extra sikit..but if keadaan tu worsen trus jumpa doktor k..takut effect baby

6y trước

okay2 kne rajinn.. thanks