Air lelehan dari vagina

Saya nak tanya, saya baru 5 bulan, setiap pagi akan rasa ada lelehan mengalir jernih dan keputihan.. Adakah normal ye?

3 Các câu trả lời

lebih baik puan g check ye.. takot yg lelehan jernih tu air ketuban.. sy dulu mase 4bulan pon mcm tu.. bile g check mmg btol air ketuban leaking..

2y trước

sy tros g hospital.. sy klua kdg2 je.. tp sy abai kn, sy igt normal..ye la first mom kn ape pon xtau😅 last skli sy bgon tido klua byak smpai basah spender baru sy g hospital.. bile check kantung da boco.. mmg da x boleh buat ape.. dlm mase 24jam baby klua.. erti kate lain gugur..

Better pegi swasta terus sis. Nnt dr tgk melalui mulut itik tu. Samada tu lelehan air ketuban atau pun x. Nk tggu kerajaan takut lambat sgt

Skrg awk mcm mana dh pergi cek tak sbb sy pun sama kdg2 pagi2 tu ada lelehan air risau pulak .

2y trước

Doc cek mcm mna dia scan ke atau msukkan alat muncung itik tu ?