Bertangas

Salam and hye mumy semua.. Sorry nak tanya.. Saya nak beli set tangas dengan bekas tangas tu.. Wajib ke ye beli? Atau kalau tak buat pun takpa? Nak beli untuk pantang nanti.. Thank you ☺️

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Bagi saya bertangas sangat digalakkan walaupun sis normal/czer delivery (untuk czer ada cara2 nya). Kalau sis ada lantik CL mungkin tak perlu lagi sis sediakan barang2 bertangas. Kalau takda, mungkin boleh beli. Tapi saya galakkan untuk buat sis 🙂✌🏻 untuk kecerdasan badan di kemudian hari 😂

sy pilih untuk bertangas. cuma beli kerusi bertangas n herba kt shopee je. pastu duduk dlm sauna.