Mengandung atau tidak

Salam hye momy semua.. nk tnya. Sy dh lewat period 10 hari. Tp test upt negatif. Sy test opk dh 3 hari +ve.. ikutkn 6/3 haritu dah jumpa waktu subur.. atau masih awl utk sy test upt? gambar first, ptg smlm pkul 1.53pm.. Gambar kedua test pg td yg atas sebelum mandi, yg bawah selepas mndi(masih terang).. #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Mengandung atau tidak
14 Các câu trả lời

Aik knp nk test opk.? Opk kan tuk tgok kesuburan je, maksudnya klau opk +ve blh bersama dngn suami,yg nk kata pregnan ke tak tu upt, opk takde kene mengena sis….