Jalan Jaoh..

Salam hye ibu2 semua.. Nak tnye pendapat... Mak mertua ajak prgi tganu pertengahan bulan 1 tahun dpn... Masa tu kandungan sy da nk 7 ke 8bulan..sbb due sy bln 3... Pertengahan bulan 3.. So bole ke brjalan jaoh ni?? Sy dduk melaka nk bjln ke tganu nt... Agak risau sbb perjalanan jaoh... Ni bby pertama sy... Hrp dpt membantu ye... Tq

2 Các câu trả lời

Boleh.. berhenti setiap 2 jam utk regangkan badan n kaki spya drh mengalir.. n bwk buku pink g mna pn

Klo sy blh je..meh la dtg trganu😁