mommy

salam hai...nk tnya pndapat,sya pregt msok 36w..kulit bhgian perut tersa pedih mcm luka knpa ya..?tp x semua tempat cuma stu tmpat je..tambah2 kalau bby dia mngeras kjap pedih btol rsa?

2 Các câu trả lời

Maybe its because of the skin dkt perut yg kena stretch sbab perut kita kan makin besar.. i pon, kdg rasa mcm tu jgk.. pedih

5y trước

oo yeke mcm tu..ptut laa..tq mommy

me too,i 35 minggu,kulit kt bhgn bwh perut rasa pedih,lebih2 lg kt bhgn selulit,,,plus perut rasa sakit .nk jln xblh,,,

5y trước

sama la kita..pedih kt bhgian bwah perut..rsa mcm luka je klitnye..hihi..sabar je la