Jus Mamariam n Folic Acid Ketika Pantang

Salam & Hai...Nak tnya sape2 ibu pantang keguguran awal yg ad amalkan jus mamariam...? Kita boleh minum ke jus mamariam ktika pantang slps keguguran? N boleh ke kta mkan folic asid ketika pantang...? Tq Respon.... #ingintahu #bantusharing #berpantangkeguguran

Jus Mamariam n Folic Acid Ketika Pantang
2 Các câu trả lời

Jus ni bagus. Folic acid bkn hanya pda jus ni saja. Folic acid dkt sayuran pn ada so no problem kalau nk amalkan jus ni during pantang. Masa saya after keguguran saya amal jus ni ja alhamdulillah lekat after after 1 month period. ☺️

boleh je minum jus ni masa pantang mmg elok 🤗