Scaan 19 weeks

Hai mummy.. dah scaan jantina hri ini, usia kandungan dah 19 weeks. Mummy2 yang da ada pengalaman scan dan melahirkan baby girl boleh komen dlm ni. Dktr info baby girl sbb x da sign turtle head. Masih was2 sbb x clear pla gmbr dlm ni...nak sngt baby girl untuk ketiga ini..2 dah boy. 🌷

Scaan 19 weeks
5 Các câu trả lời

Kemungkinan girl. sbb nampak flat je bahagian celah peha kelangkang tu. Tapi scan ni tak berapa clear. Puan boleh dapatkan scan balik, buat detail scan lagi better. waktu usia kandungan 21-24 weeks sesuai buat detail scan. Boleh tahu tahap kenormalan jantung baby, jantina baby, yg confirm 90% betul, ukuran kepala, Dan lain2 lagi.. semoga Ada rezeki utk Puan dapat baby girl. doa banyak2 tau ❤️🤲🏼 macam saya dah dua girl, berharap no 3 adalah boy. ☺️

12mo trước

tq sis..🌷☺️

entah la sy pun tnya doktor sy. sy mula nmpak 10 weeks, tp x confirm. pastu 13 weeks nmpak jelas. sy mmg tiap minggu scan kt swasta dan cek perkembangan baby, masuk 18 weeks da buat scan 5d dan da confirmkan jantina sbb lg jelas bila 5D scan

biase utk baby girl ssh nk nmpk sis..nnti 20-24 week boleh buat detail scan..dlu Sy ank first girl..22 week buat detail scan..MMG nmpk girl .second ni 16 week da nmpk pistol dia, 😄

nampak mcm girl sbb flat . kalau boy nampak la turtle head tu hehehe

12mo trước

ya sis baby girl 🥰

Gambar tak clear, sis 😅 mmg x dpt nk tolong tgk

12mo trước

☺️