Kandungan 29 Week Tp Berat Baby Lebih Graf Macm 32 Week

Salam hai semua.. Sy nk tnya sy ada gdm on ubat... Bacaan kurang stabil.. Doktor bagitahu sy akan bersalin 38weeks....tapi sekarg doktor scan berat bb over dr graf.. Besar... Actualy 29wks tapi now ukur semua 32wekks. So adakah sy perlu dpaksa bersalin induce... Jarak anak no 2 dgn kandungan ni 7tahun...ank pertma czer 3.5kg ank no 2 gdm 2.8kg normal..... Adakah sy akan bersalin czee atau normal ya... Tq..

2 Các câu trả lời

Kalau baby besar biasanya czer. Doa2 lah sis mudah2an dpt bersalin normal ya

Wasalam...kalau besar maybe czer la kot..kalau dh ada tanda maybe normal..