Induce 38w GDM on ubat dan insulin air ketuban byk.

Assalamualaikum, esok sy kena serah diri utk induce 38w1d sbb air ketuban 24, ada gdm on ubat dan insulin, ni anak no.3 jarak 7thn dgn abg dia, no.1 induce, no.2 induce 3hari baru bersalin. Bukaan jln tu 1cm 1jam.. sakit nya MasyaAllah... Kali ke 3 ni ingat boleh la ikut due dan bersalin secara normal tapi Allah Maha Kuasa, kena induce juga.. ibu² tolong doakan ye semoga esok sy kena induce sekejap je bukaan jln dh buka dan terus boleh bersalin dgn selamat baby sihat ibu sihat aamiin. Sy dh buat perinatal massage, jln itik, yoga utk bukaan rahim.. InsyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan kita ibu² mengandung hadapi saat bersalin dgn mudah dan selamat, aamiin. #bantudoa #induce #inducebaby

3 Các câu trả lời

Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

2t trước

Aamiin, ni Dr dh masukkan ubat induce pkol 1.30 td, lps 6jam alhamdulillah x sakit, mlm ni pkol 12 pulak Dr cek jln.