kena covid and ada anak kecik

salam hai semua. . maaf sy nak mintak ibu2 share kan pengalaman ibu2 yg kena covid tapi ada anak kecik and BF. . #pengalamanpertama #sharingiscaring

2 Các câu trả lời

Bertenang. Daftar di my sejahtera dan jawab soalan tiap2 hati dlm tempoh kuarantin. Jika CAC tak call minta dtg, boleh walk in Teruskan bf dgn kerap. Ibu dan anak elakkan dehidrasi. Ibu elakkan makanan manis sbb ia akan melambatkan pemulihan tekak. Pergi ke CAC berdekatan walk in untuk dapatkan penilaian dan ubat.

2y trước

alhamdulillah masa kena pun byk mkn benda masam2. . amalkan air lemon. . skrg dh okey dh. . naseb anak2 pun semua ok xde berjangkit