postdue

salam hai semua esok dah kena serah diri masuk wad..pukul brapa ye kena daftar misi xcakap tadi..lepas tu trus masuk ubat ke?

6 Các câu trả lời

due 24/7 ke sis ? besok saya pun kene serah diri kt hospital. dalam surat tulis pukul 8am. memang biasanya diorang suruh dtg pagi jerr

5y trước

Incude sakit tk??sy kna esk sbb baby berat 3.39 kg dh bsr ktnya

Slalu dorang mnta dtg pagi2..sbb sya pun akn serah diri.. dorang suh dtg pagi

5y trước

Dh kna incude ker??brapa kali kna tu??risau plk sy

Selalunya pagi. Saya induce aritu kna dtg 8pagi

5y trước

Sy kna skali je. Msuk belon 8mlm bkk belon 8pg esok. Pstu bru bkk 3cm. Doc seluk bg bukak 4cm. Then bru msuk lr. Dlm lr, kna inject. Psttu lyn contrction smpi 10mlm bru bbt kluar

Dlm surat admittion ada tulis pkul 8am..

5y trước

Xpe, g je pkul 8am..

Sis kena induce ke?

5y trước

Kna induce tu sakit alhamdulillah semua selamat skg

Semoga selamat