Overdue, kena serah diri 😊

Nampak gayanya yang no3 ni pun ikut macam kakak² dia, overdue then kena serah diri. Doakan saya ye ibu² sekalian, 6/5 kena masuk wad. #bantusharing

13 Các câu trả lời

sama la kte😌 kena serah diri 1/5 ne.. Due Date 2/5 juga nanti.. macam2 petua saya buat..dari berdoa2,senaman hingga ke pemakanan UTK cepat bersalin..tapi tetap masih belum bersedia lg..tu semuanya Allah SWT saja yg mengetahui dan mengadili terbaik UTK kte para ibu2.. bersabar saja la n fikirkn positif sentiasa ok.. 🤭katanya si comel nk bergolek2 lg dalam perut😓 semoga awak n baby akan dilindungi n diberkati oleh Allah SWT juga dipermudahkan segala urusannya dan sihat2 sejahtera baik saja selamat melahirkan secara normal nanti ok..Amin🤲

2y trước

Betul sis, sy serahkan segalanya pada Allah. Sampai masa nanti baby keluar juga, sekarang ni just enjoy moment baby bgerak dalam perut sebelum dpt peluk cium dia. Saya doakan sis juga dipermudahkan bersalin normal, sihat, selamat ibu dan baby, Aamiin Ya Mujib.

due 5/5 ni masih menanti turun tanda contraction dh ada nurse kata kalau 5hb nnt still tkde tanda trus ke a serah diri kt hospital doakan saya dpt bersalin sebelum due date.. anak first jadi risau pula kalau kena serah diri

2y trước

sama lah puas pujuk baby minta kluar sblum due, risau kalau kalau kena serah diri, tpi tulah masih seronok dalam kantung ibu dia ni. berjalan, buat teknik rama rama tu, bergelek semua dh buat still tkde tanda nk bersalin.. aminn terima kasih sis atas doanya

Alhamdulillah, saya dah selamat bersalin. 6/5 warderd bukaan 2cm, 7/5 bukaan 4cm, 8/5 tepat jam 3.56 pagi, bersalin normal dan tak kena jahit. Seketul baby girl 3.16kg.. Syukur alhamdulillah

Masa kakak2 dia tu mom besalin normal ke ceaser? Sbb sy pernah overdue bby kene ceaser sampai skrg fikir mcm takut nk ad bby lagi tkut ikut overdue n kene ceaser

2y trước

Dua² normal sis, yg sulung induce dgn jahit sikit. Yg no2 masa serah diri jln dh buka 3cm dan tak kena jahit.

semoga dipermudahkan urusan ibu...selamat ibu dan anak...,🤲🙈❤️banyakkan berdoa..hope semuanya bejalan dgn lancar..amiin²

2y trước

Aamiin, terima kasih 😊

saya due 20/5..tapi kena serah diri jugak 8/5 ni.. doakan jgk ye.. elective czer 9/5 inshaAllah.. PIH on treatment..

2y trước

amin3.. terima kasih sis.. PIH darah tinggi on ubat.. tkut sawan.. jadi 38w dah kene beranak

Saya due 7/5 ni. Masih tggu tanda2. Pagi ni baby kerap mengeras. Harap sgt baby kluar sebelum due date

2y trước

in shaa Allah mudah²an, moga dipermudahkan sis bersalin, Aamiin

anak sy pon semua overdue last aritu pon overdue ..baby da berak terus kena operite

2y trước

alhmdlh sis lyana..sorry lambat reply..

semoga Allah permudahkan urusan ibu dan anak Aminnn 🤲🤲🤲

2y trước

Aamiin, terima kasih 😁

sy pun kna serah diri ahad depan..semoga baik2 aje

2y trước

Sis kena serah diri bila? Moga Allah permudahkan kita bersalin, sihat, selamat ibu dan baby, Aamiin