normal ke kalau rasa sakit macam segugut?

Salam, hai. Saya nak tanya, baru-baru nih saya sakit di bahagian bawah perut. Sakit dia rasa mcm segugut , then rasa kebas2 bhgian paha dengan kaki. Bila check tak de pon darah keluar. Saya sedang pregnant 5 minggu, kandungan pertama.. Normal ke mcm tu?.. hihi

1 Trả lời

Bgi sya normal je awal preggy rse mcm senggut tu sebb sya pun rse mcmtu jgak..tpi xde pulk rse kebas pha n kaki..better sis byakkan reht dlu