1st trimster, 9week4Day

Hai ibu, nak tanya. Masa 5week haritu sangat sakit bhgian perut rasa segugut. Sekarang mau masuk 10week normal kah rasa tu dh hilang. Kdg² saya tak rasa apa² macam tidak preg saja. Normal kah mcm tu ibu² ??

4 Các câu trả lời

Normal rasanya. Saya pun masa 4 week macam tu rasa sakit macam senggugut tu. Lama2 hilang sendiri. Memang rasa macam tidak pregnant langsung tapi kalau saya mual2 tu mengingatkan saya tengah pregnant 😅. Tapi masuk 13 week rasa balik sakit bahagian perut dengan pinggang sbb rahim membesar.

normal sis . saya masa 7/8weeks dah hilang dah rasa sengugut tu sis .

sis, sis cek pregnancy test positif time brpa week sis?

normal sis