Sakit pinggang & mual2

Salam & hai.. saya mengandung anak pertama.. Normal ke kalau saya sakit pinggang? Nak bangun dari katil pun rasa sakit sangat2..

5 Các câu trả lời

kalau awal kehamilan memang normal.. saya haritu sakit mcm senggugut and lebih teruk.. alhamdulillah lepas 2,3 minggu elok balik dah mcm biasa.. cuma bykkan makan buah, sayur dan minum susu okay 👌🏻

3y trước

Terima kasih.. risau sbb first time.. 😊

Ya. Rasa mcm nak terbenam dlm tilam rasanya bila rasa sakit tu. Tp slow2 akan hilang InshaAllah

Saya pusing badan mengiring dulu baru saya bangun dari katil. Dah semakin susah bangun terus.

3y trước

Okey.. terima kasih yea☺️

normal. jaga posture sesuai kehamilan. boleh tengok youtube KKM pasal tu

normal