Trimester pertama sakit pinggang + ada cecair darah sedikit

Salam, sy pregnant 5weeks. Normal ke kalau rasa sakit pinggang + keluar darah coklat sedikit? Ada sapa2 boleh bgtahu? Adakah itu tanda2 keguguran?

4 Các câu trả lời

hi sis.. g jmp doctor. bg tau yg sis ade cecair darah spotting. tu hri sy prnh mcm ni. lps sy jmp doctor dia ckp normal pd sesetangah wanita hamil. lps dia check dia bg ubat kuat rahim utk 5 hri mkn. alhamdullilah skrg dh ok. skrg dh 3 bulan lebih pregnantcy sya. sis jgn fkr bkn2 and stress ye. just go to clinic first.

Spotting ada beberapa sebab samada: 1. ancaman keguguran 2. Kandungan luar rahim 3. Darah implantasi Jumpa doktor segera untuk pastikan tiada berlaku apa-apa pada kandungan.

kalau start spotting better g klinik check,

kene gi klinik dear