Susu pregnant

Salam and hai.. Nak tnya kakka2 smua, time preggy ada mnum susu x? Dan mnyak klapa dara? Blh share x minum susu apa Dan best x? Saya mnum a mum xboleh telan #bantusharing

3 Các câu trả lời

saya xleh minum susu lain selain HL..HL je leh lalu kat tekak...yg lain loya n muntah..

sy spnjang kehamilan minum susu HL je sis best sedap.minyk kelapa dara sy x mnum pn..

Tak semua sini pangkat "kakak2", ade je budak 15 tahun-21 tahun ngandung.