Pregnancy Test..

Salam & Hai Ibu2..Nak Tanya Kalau Mcm Ne..Positif Ke Negatif? #ingintahu #bantusharing

Pregnancy Test..
14 Các câu trả lời

positif ni sis tapi still samar² lagi hehe dh late period ke? kalau dh, blh g scan tgok ada kantung dan heartbeat or tak. selalunya akan nampak dalam 5weeks mcmtu. terpulang kt badan masing². ada yg cepat ada yg lambat hehe

3y trước

Dah Late 4 Hari.....Tggu minggu dpn bru nak g scan

samar lg..tp selalunya kalau mcmtu mmg positif dah,cuma kandungan masih baru..nak terang tggu lagi seminggu ya..jgn buat kerja² berat taw..baru lagi tu..tahniah..🥰

sy mcm ni dulu da 6 minggu..gi scan x nampak pape lagi..alhamdulillah skrg da 22 minggu

Positif tu sis.. Tggu sampai terang ye.. Nnti pergi klinik utk pgesahan terus..

alhamdulillah tahniah sis 😇 doakan saya jugak ye semoga ade rezeki aminn 🤲🥰

3y trước

Tq...Semoga sis pon akan dikurniakan rezeki zuriat ...Aamiin....

tahniah🤗..positive tu puan.. test lgi seminggu mesti terang double line tu..

positif ni,cuba repeat blik seminggu lagi,mesti dah terang sgt² tau😍

ade tu,positif awal lagi sebab tu tak terang mcm saye

postf tu tp msih smar..try smgu g sis..nti line pekat

baru lgi tu...mybe semggu dua cmtu