Perut Mengeras Bulan Puasa

Salam hai ibu semua, ada yang jadi macam saya tak, skg dah 35weeks + bila puasa perut jadi mengeras. Tapi bukan mengeras yg lama laa dan tanpa rasa sakit apa². Adakah bila jadi macam tu, ibu tetap terus berpuasa atau berbuka ja? #ingintahu #SeriusTanya

6 Các câu trả lời

Kalau bukan berpuasa pun dah 35w tu memang normal kerap mengeras. Ape pun ikut instinct ibu kalau rasa lain macam dengan baby ☺️

2mo trước

ohykaa sy tak tahu sbb first mom huhu. risau juga kalau keluar awai nie. sbb kami pjj. baik laa tima kseh sis bagi pandangan